Inspirationsföreläsningar

Boka en inspirerande föreläsning till er kick-off för att stärka och motivera era ledare och medarbetare.

Jag är en trygg och van föreläsare sedan 2010 och har haft föreläsningar för både små och stora företag, tillställningar och grupper med upp till 600 personer. Jag har genomfört hundratals föreläsningar genom åren. Boka in mig till en utvecklande frukostföreläsning, lunchföreläsning eller till er kick-off eller företagsevent. Vi får en inspirerande och lärorik stund tillsammans!

Boka en inspirationsföreläsning.

Turn your light on!
Häng med på ett äventyr med glädje och skratt om livet och få nya verktyg inom mental träning och neuroledarskap där vi lyser upp med beprövade strategier för att leda dig själv och andra. Personligt ledarskap stärker individer och organisationer och ökar glädjen i både livet och på jobbet. Det börjar här och nu. Om att skapa fokus, glädje och flow, medvetande träning och närvaro samt om hur du kan utveckla din kommunikation med dig själv och andra.

”Jenny inspirerar och skapar motivation! Jag kan varmt rekommendera henne när ni vill få mer energi i er organisation.”

”Det är verkligen så härligt att du bjuder på dig själv så mycket ifrån ditt eget liv! Det får mig att känna mig levande och att även jag har möjlighet att utvecklas.”

”Jenny kom till oss och bjöd på sig själv och sin energi. Så härligt och lärorikt! Nu kan jag välja med omsorg på alla konkreta tips och verktyg som hon berättar om. Det ska bli superkul!”

Du kan även läsa mer om mina andra föreläsningar hos Sveriges talare
Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar för er!

Min bok medveten kommunikation handlar om hur du kan kommunicera mer medvetet med dig själv och din omgivning för att må bra, vara lyhörd, tydlig och nå fram med dina budskap. Här har jag samlat mina bästa tips och verktyg för att utforska din kommunikation och ta den till nya höjder!