Professionell coaching

Du når din fulla potential och nya resultat.

Vi har flera tusentals timmar med erfarenhet av att coacha chefer, ledare, team, egna företagare och organisationer till nya resultat. Coachning är en inspirerande och kreativ process som i samverkan mellan coach och klient hjälper människor att nå sin fulla potential, både personligt och professionellt. Med katalyserande coachning hittar du dina egna målsättningar, inser vad du behöver för att ta dig dit och får det gjort. Tillsammans utforskar vi mål, drivkrafter och personliga strategier och du skapar motivation, energi och löpande insikter om dig själv. Vi coachar både online via Skype, Zoom och telefon samt i personliga möten. Boka här! .

Du kan känna dig helt trygg med din coach hos oss. Vi har gedigen erfarenhet av att coacha ledare, medarbetare och grupper. Vi matchar ihop dig med den coach som passar dina önskemål bäst då vi har olika typer av coacher i vårt nätverk över hela Sverige och i Spanien. Vi arbetar enligt världens största branschförbund. International Coach Federation (ICF), med etiska riktlinjer och kärnkompetenser.

”Jag kan verkligen rekommendera Jenny, hon är engagerad, lyhörd och proffsig. Man känner sig verkligen sedd och hörd. Mina varmaste rekommendationer.” – Niklas Berggren, Digitaliserade konsulttjänster

Läs mer om coaching och vad det är här:
coachfederation.org

inlpta.se

Varför coaching? - Coaching skapar kraft och får människor att växa

Professionell coaching skapar kraftfulla och hållbara ledare, medarbetare och organisationer. All utveckling börjar med att varje individ tar reda på vad dem vill och hur de ska nå dit. Vi brinner för att ge människor verktyg samt strategier för att öka sin medvetenhet om vad människor själva behöver för att leda sig själva. Genom att tydliggöra det för sig själv och andra minskar även oro, stress och energiläckage vilket istället stärker lösningsfokus, handlingskraft, tillit, meningsfullhet och nya hållbara resultat.

Du skapar nya insikter och når resultat

Då du bokar din tid med oss tittar vi på förutsättningar och önskemålen som du har kring just din coachingprocess. Många väljer att träffas i våra härliga lokaler på Avenyn 10 mitt i centrala Göteborg. bland kanske du önskar en kombination av personliga och digitala träffar på distans. Hur du än väljer att träffas inspirerar vi till att kreativt tillsammans utforska nuläget, vad som ska till för att göra en skillnad och nå nya resultat.