Vi står inför ett skifte. Den nya världen kräver mer mod och tillit .

Med neuroledarskap, mental träning, mindfulness och ett coachande förhållningssätt stärker du dig och din organisation för att möta framtidens ledarskap. Du lyfter verksamheten och ökar arbetsglädjen, motivationen och energin. Genom att odla en kultur som bygger på tillit och tydliga värdegrunder skapas hållbara resultat. Vi hjäper dig att ta stegen för att komma till nästa nivå!

Genom att satsa på utveckling av dina ledare, dina team och medledare skapas nya resultat. Genom kraftfulla verktyg utforskar vi det coachande förhållningssättet, tillitsbaserad ledning och styrning och medveten närvaro. Ni får en ökad medvetenhet, ökat engagemang, färre konflikter och nya resultat.

Som professionella coacher, projektledare och utbildare i världsklass arbetar vi med kvalitativa metoder för små och medelstora företag. Referenser: Medborgarskolan, Ericsson, TRR, Avenyföreningen, Innerstaden Göteborg, Tillväxtverket, If, SEB, Lindex, Cevt, Fastighetsbyrån och Hermods.

”Välmående ledare och medarbetare är nyckeln till hållbara arbetsmiljöer och resultat.” – Jenny Andersson

ommig-800x0-c-default-1200x600-c-default

Att vara lyhörd för dina ledare och medarbetares behov skapar tillit och effektiva arbetsmiljöer.
Vi är specialister inom utveckling av människor och team och har sedan 2010 drivit Jenny Andersson & Co. Genom åren har vi samlat på oss en mycket bred erfarenhet av att stötta individer och verksamheter kring värderingar, verksamhetsutveckling, ledarutveckling, stresshantering, hälsoutveckling, kommunikation, karriärskiften, mindfulness träning, teamutveckling och konflikthantering. Vi skräddarsyr insatser för att stärka era ledare, team och medarbetare. 

Kontakta oss så ser vi vart vi börjar.