Är ditt varumärkes själ tydlig, levd och kommunicerad?

Ni behöver en bra varumärkesstrategi för att bygga ett starkt varumärke som är konkurrenskraftigt och som skapar hållbara resultat. Vi är specialister inom varumärken, kommunikation och kulturutveckling. När ni skapar en tydlighet bygger det förtroende och tydlighet både emot era kunder, era intressenter samt era anställda. Det påverkar såklart er verksamhet och lönsamhet. Vi har gedigen erfarenhet av både lokala och globala varumärkesplattformar och hjälper er gärna med att förtydliga ert varumärke och er kultur. 

  • Strategisk varumärkesanalys
  • Positioneringsstrategi
  • Kommunikationsplattform
  • Implementering av varumärkeskultur
  • Kommunikationsutveckling

Vi belyser frågor som t ex,. Vilken är vår spelplan idag och imorgon? Vilka är våra konkurrenter? Hur ska varumärket uppfattas? Vad är vårt högre syfte och vilka värderingar står vi för? Hur lever och kommunicerar vi de värderingar som varumärket står för? För att komma fram till detta använder vi olika metoder som bygger på coaching, intervjuer och analys. 

Jenny Andersson & Co AB har lång erfarenhet av detta. Vi samarbetar med konsulter i världsklass inom reklam- och kommuniktionsbranschen. Tillsammans hjälper vi er gärna att utveckla ert varumärke. Vi sätter ihop de resurser som behövs för just era behov och er resa. 

”Medvetna ledare och medarbetare är nyckeln till starka varumärken, hållbara arbetsmiljöer och nya resultat.” – Jenny Andersson

ommig-800x0-c-default-1200x600-c-default

Individ- och verksamhetsutveckling
Sedan 2010 har vi drivit Jenny Andersson & Co. Genom åren har vi samlat på oss en mycket bred erfarenhet av att stötta individer och verksamheter kring varumärkesstrategier, värderingar, verksamhetsutveckling, ledarutveckling, kulturutveckling, stresshantering, hälsoutveckling, kommunikation, mindfulness träning, teamutveckling och konflikthantering. Vi skräddarsyr insatser för att stärka både ert varumärke samt era ledare, team och medarbetare. 

Exempel på kunder och erfarenheter: 
Jenny har arbetat på reklambyråer i över 15 års tid och bl a. varit med och utvecklat ICA, If, Göteborg Filmfestival, Kalles Kaviar, Husqvarna, Tele2, Lindex, Team Sportia, Stadium, NCC, Nobel Biocare mfl. 

Kontakta oss så ser vi över vart vi behöver börja just för ert företag?