GRUPPCOACHING OCH ONLINETRÄNING

Santa Fe Chic - 1

Stärk dina ledare och medarbetare med våra utbildningar som blandas online med fysiska träffar. Du skapa en mer hållbar arbetsplats. 

Våra onlineprogram erbjuder utveckling genom att stärka självledarskap, mental träning, coaching, mål och resultat.  Du tränar på lösningsfokus, kulturutveckling och närvaroträning här och nu. Tillsammans skapar det en ökad grad av hållbarhet och resilience samt en god arbetsmiljö.

Genom onlinekurser i kombination med föreläsningar och gruppcoaching online, samt individuell coaching vid behov, sker en interaktiv inlärning som ger träning på kraftfulla verktyg. Det skapar nya insikter som stärker dina ledare och medarbetare. 

Kontakta oss så berättar vi mer om våra skräddarsydda insatser för företag. Exempel på kunder som redan har använt våra onlineprogram för sina ledare och medarbetare är bl a. Avenyföreningen, Medborgarskolan och Lindex. 

Coorporate Mindfulness

Många känner sig stressade, sover dåligt och behöver utveckla sitt fokus för att hantera den tuffa tillvaron vi alla lever i. Då är mindfulnessträning ett väl vetenskapligt underbyggt sätt att hjälpa människor att hitta balans, harmoni och känna ett lugn mitt i stormen. Med mindfulness och självledarskapsgträning får du verktyg att skapa en god arbetsmiljö, även på distans. Du stärker människors förmåga att ta hand om sig själva och att hantera livets utmaningar.

Läs om forskning om mindfulnessträningens effekter här!

Genom att arbeta med nya strategier och verktyg inom mindfulness träning ökar du tryggheten. Det i sin tur skapar närvaro och möjligheter att agera i nuet, den enda tid vi lever medvetet i och kan agera i.  Vi håller i både längre och kortare föreläsningar och kurser. Tillsammans anpassar vi utbildningen till era processer och mål. Jenny Andersson är utbildad mindfulnessinstruktör sedan 12 år och har utbildat hundratals människor. Du kan även beställa vår onlinekurs helt utan lärarledd handledning. Kontakta oss! 

Mindfulness online
you-x-ventures-vbxyFxlgpjM-unsplash

Så här säger några av deltagare ifrån våra Mindfulness kurser.

”Mindfulness är ett stöd i att förstå vikten och med hjälp av övningarna hitta balansen i vardagen och fokusera på det som för mig är viktigt att hantera just nu.”

”Ett lugn av ett nytt slag infinner sig i kroppen både under, efter och lång tid efter att jag genomfört meditation. Andningsankaret och även kroppsscanningen, som kan genomföras när och var man än befinner sig, ger både trygghet och ett helt nytt lugn i kroppen”.

”Superbra kurs. Bra redskap som motverkar stress, både psykiskt och fysiskt. Alla borde få gå denna.”

”Påminna mig själv om att vara mer här och nu. Njuta av nuet lite mer. Att jag själv har val, att välj av vad jag gör med det jag känner. Släppa sådant jag inte kan påverka. Har fått lite redskap med mig som kanske kan vara bra att ha i framtiden, eller som jag kan plocka upp nu när det känns som att jag vill.”

Anmälan och förfrågan: info@jenny-andersson.se, tel. 0763-410439