GRUPPCOACHING OCH ONLINETRÄNING

Santa Fe Chic - 1

Stärk dina ledare och medarbetare med våra utbildningar som blandas online med fysiska träffar. Du skapa en mer hållbar arbetsplats. 

Vårt onlineprogram "Verktyg för mod och möjligheter" erbjuds nu till fler företag. Du stärker självledarskapet och minskar stress och oro genom att träna på lösningsfokus, din kultur i handling samt närvaroträning och kraften i att vara här och nu. Tillsammans skapar det en ökad grad av hållbarhet och resilience och en hållbar arbetsmiljö.

Genom onlinekursen i kombination med föreläsningar och gruppcoaching online, samt individuell coaching vid behov, sker en interaktiv inlärning som ger träning på kraftfulla verktyg. Det skapar nya insikter som stärker dina ledare och medarbetare. 

Kontakta oss så berättar vi mer om våra skräddarsydda insatser för företag. Kunder som redan har genomfört träning med oss är bl a. Avenyföreningen, Medborgarskolan och Lindex. 

Lyckans Smed - Nystart den 11 januari 2022. När du gnistrar och glimrar finner du en känsla av äventyrlighet i livet. Den känslan kommer inifrån dig själv och skapas av tankens kraft. Vi tränar även på medvetenhet av hela dig. Tanke, kropp och själ hänger ihop. Tillsammans bidrar träningen till ännu mer mod och möjligheter. Häng med på ett äventyr och hitta dina mål och drivkrafter så hjälper vi dig att nå dina mål. Du är din egen Lyckans Smed. 

Nyfiken? Maila intresseförfrågan till info@jenny-andersson.se

Lyckans_Smed_ms_office

Coorporate Mindfulness

Många känner sig stressade, sover dåligt och behöver utveckla sitt fokus för att hantera den tuffa tillvaron vi alla lever i. Då är mindfulnessträning ett väl vetenskapligt underbyggt sätt att hjälpa människor att hitta balans, harmoni och känna ett lugn mitt i stormen. Med mindfulness och självledarskapsgträning får du verktyg att skapa en god arbetsmiljö, även på distans. Du stärker människors förmåga att ta hand om sig själva och att hantera livets utmaningar.

Läs om forskning om mindfulnessträningens effekter här!

Vi håller i både längre och kortare föreläsningar och program. Tillsammans anpassar vi utbildningen till era processer och mål. 

Jenny Andersson är utbildad mindfulnessinstruktör sedan 2008 och har utbildat hundratals människor. Du kan även beställa vår onlinekurs helt utan lärarledd handledning. Kontakta oss! 

Mindfulness online
you-x-ventures-vbxyFxlgpjM-unsplash

Så här säger några av deltagare ifrån våra Mindfulness kurser.

”Mindfulness är ett stöd i att förstå vikten och med hjälp av övningarna hitta balansen i vardagen och fokusera på det som för mig är viktigt att hantera just nu.”

”Ett lugn av ett nytt slag infinner sig i kroppen både under, efter och lång tid efter att jag genomfört meditation. Andningsankaret och även kroppsscanningen, som kan genomföras när och var man än befinner sig, ger både trygghet och ett helt nytt lugn i kroppen”.

”Superbra kurs. Bra redskap som motverkar stress, både psykiskt och fysiskt. Alla borde få gå denna.”

”Påminna mig själv om att vara mer här och nu. Njuta av nuet lite mer. Att jag själv har val, att välj av vad jag gör med det jag känner. Släppa sådant jag inte kan påverka. Har fått lite redskap med mig som kanske kan vara bra att ha i framtiden, eller som jag kan plocka upp nu när det känns som att jag vill.”

Anmälan och förfrågan: info@jenny-andersson.se, tel. 0763-410439