GRUPPCOACHING OCH ONLINETRÄNING

Lyckans Smed - Life Coaching 
När du gnistrar och glimrar finner du en känsla av äventyrlighet i livet. Den känslan kommer inifrån dig själv och skapas av tankens kraft. Vi tränar på medvetenhet av hela dig. Tanke, kropp och själ hänger ihop. Hitta dina mål och drivkrafter så hjälper vi dig att nå dit du önskar! Passar perfekt för dig som egen företagare, student, pensionär eller arbetssökande. 

Läs mer här!

Screenshot 2021-11-20 at 22.27.21

Lyckans_Smed_ms_office
Santa Fe Chic - 1

Stärk dina ledare och medarbetare med våra onlineprogram. Du skapar organisatoriskt lärande, trygghet och nya resultat. 

Våra onlineprogram specialdesignas för ert företag. Du stärker självledarskapet och den psykologiska tryggheten genom att träna tillsammans. Din kultur tränas i handling. Genom närvaroträning finner ni kraften till nya lösningar och resultat. Ni kan sitta var ni än är med vårt koncept och ändå stärka ert samarbete!
Vi kan självklart även ordna med fysiska träffar. 

Kontakta oss så berättar vi mer om våra skräddarsydda insatser för företag. Kunder som redan har genomfört program med oss är bl a. Avenyföreningen, Medborgarskolan och Lindex. 

Corporate Mindfulness

Många känner sig stressade, oroliga, sover dåligt och vill utveckla sitt fokus för att hantera den tuffa tillvaron vi alla lever i. Då är mindfulnessträning ett väl vetenskapligt underbyggt sätt att hjälpa människor. Med mindfulness och självledarskapsträning får du verktyg att skapa en god arbetsmiljö, även på distans. Du stärker människors förmåga att ta hand om sig själva och att hantera livets utmaningar.

Läs om forskning om mindfulnessträningens effekter här!

Vi håller i både längre och kortare föreläsningar och program. Tillsammans anpassar vi utbildningen till era processer och mål. 

Jenny Andersson är utbildad mindfulnessinstruktör sedan 2008 och har utbildat hundratals människor. Du kan även beställa vår onlinekurs helt utan lärarledd handledning. 

Mindfulness online
you-x-ventures-vbxyFxlgpjM-unsplash

Så här säger några av deltagare ifrån våra Mindfulness kurser.

”Mindfulness är ett stöd i att förstå vikten och med hjälp av övningarna hitta balansen i vardagen och fokusera på det som för mig är viktigt att hantera just nu.”

”Ett lugn av ett nytt slag infinner sig i kroppen både under, efter och lång tid efter att jag genomfört meditation. Andningsankaret och även kroppsscanningen, som kan genomföras när och var man än befinner sig, ger både trygghet och ett helt nytt lugn i kroppen”.

”Superbra kurs. Bra redskap som motverkar stress, både psykiskt och fysiskt. Alla borde få gå denna.”

”Påminna mig själv om att vara mer här och nu. Njuta av nuet lite mer. Att jag själv har val, att välja vad jag gör med det jag känner. Släppa sådant jag inte kan påverka. Har fått lite redskap med mig som kanske kan vara bra att ha i framtiden, eller som jag kan plocka upp nu när det känns som att jag vill