GRUPPCOACHING OCH ONLINETRÄNING

Santa Fe Chic - 1

Stärk dina ledare och medarbetare online. Ge dem fler professionella verktyg, praktisk träning  och coaching. Det skapar nya resultat! 

Våra onlineprogram erbjuder utveckling genom att stärka självledarskap, mental träning och mindfulnessträning. Tillsammans skapar det en ökad grad av hållbarhet och resilience samt en god arbetsmiljö. Genom onlinekurser i kombination med föreläsningar och gruppcoaching online sker en interaktiv inlärning som ger träning på kraftfulla verktyg. Det skapar insikter som stärker och driver nya perspektiv. Det i sin tur leder till nya resultat. Du hjälper dina ledare och medarbetar att ha möjlighet att motivera sig själva och nå sin fulla potential. Ni kan även arbeta aktivt med er värdegrund och kultur kopplat till just er online träning. 

Kontakta oss så berättar vi mer om våra skräddarsydda onlineprogram för företag som vi nu erbjudit de senaste fem åren. 

Exempel på kunder som redan har använt våra onlineprogram för sina ledare och medarbetare är bl a. Avenyföreningen, Medborgarskolan och Lindex. 

Coorporate Mindfulness

Många känner sig stressade, sover dåligt och behöver utveckla sitt fokus just nu för att hantera den tuffa tillvaron vi alla lever i. Då är mindfulnessträning ett väl vetenskapligt underbyggt sätt att hjälpa människor att hitta balans, harmoni och känna ett lugn mitt i stormen. Med mindfulness och självledarskapsgträning får du verktyg att skapa en god arbetsmiljö, även på distans. Du stärker människors förmåga att ta hand om sig själva och hantera livet.

Läs om forskning om mindfulnessträningens effekter här!

Genom att arbeta med de olika strategierna och verktygen inom mindfulness träning ökar du tryggheten i djupet av varje person. Det i sin tur skapar närvaro och möjligheter att agera i nuet, den enda tid vi lever medvetet i och kan agera i.  Jag håller i både längre och kortare föreläsningar och kurser. Tillsammans anpassar vi utbildningen till era processer och mål. 

Jenny Andersson är utbildad mindfulnessinstruktör sedan 12 år och har utbildat hundratals människor. Bl a. i samverkan med TRR, Lindex och för företag med öppna kurser på Avenyn. Just nu riktar vi kurserna in emot företag, skolor och olika organisationer som vill ha stöd och verktyg för att stärka sig själva och andra. Vi arbetar även med mindfulness online och har egna kurser även för det.  

Kontakta oss så berättar vi mer. Vi tycker om att samarbete och knåda fram det bästa upplägget för just ert företags behov och mål. 

Mindfulness online
you-x-ventures-vbxyFxlgpjM-unsplash

Så här säger några av mina deltagare ifrån mina Mindfulness kurser.

”Mindfulness är ett stöd i att förstå vikten och med hjälp av övningarna hitta balansen i vardagen och fokusera på det som för mig är viktigt att hantera just nu.”

”Ett lugn av ett nytt slag infinner sig i kroppen både under, efter och lång tid efter att jag genomfört meditation. Andningsankaret och även kroppsscanningen, som kan genomföras när och var man än befinner sig, ger både trygghet och ett helt nytt lugn i kroppen”.

”Superbra kurs. Bra redskap som motverkar stress, både psykiskt och fysiskt. Alla borde få gå denna.”

”Påminna mig själv om att vara mer här och nu. Njuta av nuet lite mer. Att jag själv har val, att välj av vad jag gör med det jag känner. Släppa sådant jag inte kan påverka. Har fått lite redskap med mig som kanske kan vara bra att ha i framtiden, eller som jag kan plocka upp nu när det känns som att jag vill.”

Anmälan och förfrågan: info@jenny-andersson.se, tel. 0763-410439