Vi värnar om hållbar utveckling och hälsosamma miljöer. Den psykiska ohälsan ökar. Professionell coaching och mindfulness träning är några av de verktyg du kan stärka dig och dina medarbetare med. Vi kan må bra även då det regnar. Det handlar mest om att välja ett stärkande mindset och inställning till livet. 

Jenny Andersson
Mail: info@jenny-andersson.se
Telefon: +46 (0)763-41 04 39

Karin Bäckström
Mail: karin@jenny-andersson.se
Telefon: +46 (0)76-28 09 76

Besöksadress: Workplace Gyllensvärd & Cramer,  Kyrkogatan 36, Göteborg

ommig-800x0-c-default-660x660-c-default

Jenny Andersson

VD och grundare av Jenny Andersson & Co AB sedan 2009. Gedigen erfarenhet kring utveckling och förändringsprocesser för individer, team och organisationer. Jennys specialistkompetens kommer ifrån att Jenny har ägnat hela sitt arbetsliv åt att utveckla individer- och verksamheter för att skapa lönsamhet, glädje och hållbara resultat. Hon älskar att se när människor och företag utvecklas och mår bra. Som verktyg använder Jenny sig av sina kunskaper inom beteendevetenskap, ledarskap, mindfulness, friskvård, kommunikation och professionell coaching både online och IRL.

Jenny är även utbildare på Gothia Akademi. samt designar egna utvecklingsprogram för ledare chefer, entreprenörer, konsulter samt HR-personal. Hon är även INLPTA Trainer, utbildad i England samt MCC (Master Certified Coach) enligt ICF. Hon arbetar även som konsult i samverkan med KC Group

Mer om Jenny
Arbetsliv började med 17 år inom reklam- och kommunikationsbranschen för nationella och internationella varumärken. Hon har haft förmånen att få arbeta med Sveriges mest prestigefyllda reklambyråer och vunnit priser för bl a. ICA, Kalles kaviar, Husqvarna, Stadium, Göteborg Filmfestival och Abba Seafood. Jenny har arbetat på bl a. Stendahls, Forsman & Bodenfors, Ogilvy och King. 

Karin Bäckström

Karin arbetar som coach och förändringsledare. Hon är diplomerad coach och Cert Friskvårdsterapeut som har hög känslighet för att kunna möta människor där dem är. Genom coaching och motivation hjälper hon människor vidare. Karin har över 25 års erfarenhet av bl a. logistik, projektledning, processledning samt affärsutveckling och har de senaste åren arbetat med människors utveckling. Genom att arbeta på Volvo i många år har Karin samlat på sig många globala erfarenheter gällande utveckling av processer, affärsmannaskap och ledarskap. Grunden har hon ifrån Handelshögskolan inom logistik och marknadsföring. Just nu är Karin även öppen för projektanställningar. 

Karin-Bäckström--660x660-c-default
Axel-Bäckström--660x660-c-default

Axel Bäckström

Filmare och musiker. Dokumenterar och filmar innehåll för sociala medier, musikvideos samt filmer för hemsidor, online och utbildningar. Axel kan hjälpa er med innehåll för digitalisering och sociala medier.
Telefon: +46 (0) 72-316 93 94.