OM OSS OCH KONTAKT

Genom att erbjuda medmänskliga möten och närvaroträning samt coaching med tillit och vägar som skapar energi framåt, skapar vi tillsammans hälsosamma arbetsmiljöer. Kontakta oss. 

Jenny Andersson
Mail: info@jenny-andersson.se
Telefon: +46 (0)763-41 04 39

Besöksadress: Workplace Gyllensvärd & Cramer,  Kyrkogatan 36, Göteborg

Vi samarbetar med många duktiga kollegor. 
KC Group, Gothia Akademi, Medborgarskolan, Lernia, Hudson NordicICF Coaching Federation samt ingår och samverkar i

Avenyföreningen, Innerstaden Göteborg

ommig-800x0-c-default-660x660-c-default

Jenny Andersson

VD och grundare av Jenny Andersson & Co AB sedan 2009. Gedigen erfarenhet kring utveckling och förändringsprocesser för individer, team och organisationer. Jennys specialistkompetens kommer ifrån att Jenny har ägnat hela sitt arbetsliv åt att utveckla individer- och verksamheter för att skapa lönsamhet, glädje och hållbara resultat. Hon älskar att se när människor och företag utvecklas och mår bra. Verktyg inom beteendevetenskap, ledarskap, mindfulness, friskvård, kommunikation och professionell coaching både online och IRL. Jenny hjälper er att coacha, designa och leverera program för ledare och medarbetare. Hon är även INLPTA Trainer, utbildad i England samt MCC (Master Certified Coach) enligt ICF. 

Mer om Jenny
Arbetslivet började med 17 år inom reklam- och kommunikationsbranschen för nationella och internationella varumärken. Hon har haft förmånen att få arbeta på Sveriges mest prestigefyllda reklambyråer och vunnit priser för bl a. ICA, Kalles kaviar, Husqvarna, Stadium, Göteborg Filmfestival och Abba Seafood. Jenny har arbetat på bl a. Stendahls, Forsman & Bodenfors, Ogilvy och King. 

Karin Bäckström

Karin arbetar som coach och förändringsledare. Hon är utbildad inom katalyserande coaching steg1 och Cert Friskvårdsterapeut som har hög känslighet för att kunna möta människor där dem är. Genom coaching och motivation hjälper hon människor vidare. Karin har över 25 års erfarenhet av bl a. logistik, projektledning, processledning samt affärsutveckling och har de senaste åren arbetat med människors utveckling. Genom att arbeta på Volvo i många år har Karin samlat på sig många globala erfarenheter gällande utveckling av processer, affärsmannaskap och ledarskap. Grunden har hon ifrån Handelshögskolan inom logistik och marknadsföring. Just nu är Karin även öppen för projektanställningar. 

Karin-Bäckström--660x660-c-default
Axel-Bäckström--660x660-c-default

Axel Bäckström

Filmare och musiker. Dokumenterar och filmar innehåll för sociala medier, musikvideos samt filmer för hemsidor, online och utbildningar. Axel kan hjälpa er med innehåll för digitalisering och sociala medier.
Telefon: +46 (0) 72-316 93 94.