NEUROLEDARSKAP MED KRAFTFULLA STRATEGIER OCH VERKTYG. 
NLP (NEURO LINGVISTISK PROGRAMMERING)

NLP erbjuder effektiva verktyg för människor som vill förstå sig på sig själva, andra och bli tydligare i sin kommunikation och få strategier för att nå resultat.

NLP används globalt av företagsledare runt om i världen sedan 70-talet och ger många nycklar för att förstå hur hjärnan fungerar och därmed också hur du kan fatta aktiva val och beslut samt hur du aktivt kan träna upp strategier som används av högpresterande ledare, idrottare och människor över hela världen.

NLP är till för människor som vill prestera på topp! Världseliten använder NLP. 

Boka en utbildning för dina ledare eller medarbetare och skapa kommunikationsverktyg som verkligen gör en skillnad för att nå nya resultat. Det är helt klart värt det. Du tränar även på det coachande förhållningssättet med dessa verktygen och får ledare som skapar en kraftfull skillnad för sig själv och sina medarbetare. Fler effektiva möten, förtydligande av mål och strategier och som får det gjort. 

KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER


1646080806

Jenny Andersson, Cert. INLPTA Trainer sedan 2016
Jenny har delat med sig av sina kunskaper till tusentals personer och tränat otaliga grupper under 10 års tid. Medlem i INLPTA - The International NLP Trainers Association. Jenny började bekanta sig med NLP redan på 90 talet i workshops och föreläsningar. Hon blev intresserad av att lära sig mer 2009 och har bl a. tränats, inspirerats och utvecklats av Henrik Cederhed, INLPTA Master Coach, Martin Blom (Cert. INLPTA Trainer) samt Mikaela Parmlid (Golfproffs och coach). 2016 tog hon sin certifiering som trainer i  England hos några av världens mest framgångsrika INLPTA Trainers, Karen Meager samt John McLachlan, samt en av grundarna till INLPTA, Dr Wyatt Woodsmall, en legend globalt. 

Cert INLPTA Trainer

INLPTA International

e your text by editing it directly on this page.