OM OSS 

Vi skapar nya resultat tillsammans med varandra, våra samarbetspartners och våra kunder.  
Mail: info@jenny-andersson.se
Telefon: +46 (0)763-41 04 39

Jenny_MCC

Jenny Andersson

Jenny har ägnat hela sitt arbetsliv åt utveckling av individer- och verksamheter för att skapa autentiska kulturer som ger hållbar arbetsglädje och hållbara resultat. Master Certified Coach och Advanced Team Coach av ICF. Cert. INLPTA Trainer, NLP Coach, Cert. förändringsledning, Cert. mindfulnessinstruktör, Cert friskvårdsterapeut och DIHM Marknadsekonom med 15 års erfarenheter av coaching tidigare sin omställning, 12 år på Sveriges bästa reklambyråer.

Hon hjälper er att coacha, designa och  leverera insatser för ledare och medarbetare samt inspirera och skapa nya resultat med föreläsningar och workshops. VD och grundare av Jenny Andersson & Co AB sedan 2009. 

Jenny har skrivit boken Medveten kommunikation.
Säljs som e-bok på Bookboon, ett engelskt/danskt bokförlag. 

Mer om Jenny - Är du intresserad av en coachutbildning träffar du Jenny sedan 2013 som utbildare på Gothia Akademi. Är även van att arbeta med ledningsgrupper för globala varumärken samt mindre bolag som vill växa. Arbetat på Forsman & Bodenfors, Ogilvy, Stendahls och King samt Lindex och Team Sportia med kommunikations strategier.  

LinkedIn_Logo.svg

Kristina Syrén

Kristina är projektkoordinator och sköter administration/kundservice hos Jenny Andersson & Co. Mångårig erfarenhet från textilbranschen som produktionskoordinator, från skiss till färdigt plagg i butik och allt som sker däremellan plus ett par år som säljare i butik har gett Kristina en bakgrund med bred kunskap av både det administrativa och vikten av att alltid ge bästa möjliga service till kunden.

Det är Kristina ni kontaktar när ni har frågor om våra program eller bokning av möten.

kristina.syren@jenny-andersson.se                                   
Tel: +46(0)739 28 05 42

LinkedIn_Logo.svg

Kristina-hemsidan-II-storre-edited-edited-edited-edited
Axel-Bäckström--660x660-c-default

Axel Bäckström

Filmare, fotograf och musiker. Producent av utbildningar och innehåll samt upplevelser inom olika koncept som Jenny Andersson & Co utvecklar. Tex. Verktyg för mod och möjligheter, Lyckans Smed samt VGR ledarutveckling. 

Lyssna på Axels musik på Spotify. '


Tel: +46 (0) 72-316 93 94
axel.backstrom@jenny-andersson.se

LinkedIn_Logo.svg

Katarina Nilsson-Moe

Katarina är ACC cert. coach enligt ICF (international Coaching Federation) samt HR specialist med mer än 20 års erfarenhet som ledare inom logistik. Hon är även cert. Point of Value facilitator för utveckling av värdegrunder inom organisationer.  SAM-och OSA-arbetet, en sund arbetsmiljö, är grunden till lojalitet, engagemang, arbetsglädje, produktion och leverans samt viktigt för ditt rykte som arbetsgivare. Katarina är även mentor och van att driva organisationsförändringar och förbättringar. Hon coachar både små och mellanstora företag i affärsutveckling samt privatpersoner för ett ständigt lärande och växande.

LinkedIn_Logo.svg


IMG_3906

Några av våra kunder