Boka en föreläsning som skapar en skillnad.

Jag är en trygg och van föreläsare sedan 2010 och har haft föreläsningar för både små och stora företag, tillställningar och grupper med upp till 600 personer. Jag har genomfört hundratals föreläsningar genom åren. Boka en inspirationsföreläsning för att skapa energi och få ny verktyg! 

Du kan ju inte låta bli att kommunicera. Med mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med kommunikation bjuder Jenny på de mest effektiva verktygen för att skapa medveten kommunikation som leder till motivation, engagemang och resultat. Vad stärker er mest utav de nedanstående föreläsningarna?

Lyckans Smed –  utveckla ditt självledarskap.
Hur hänger kommunikation ihop med att bygga en framåtlutad organisation som bygger på kommunikation som vattnar mod, möjligheter och arbetsglädje? Vi är själva ansvariga för hur vi mår genom hur vi tänker och kommunicerar med varandra. Ord är viktiga och de skapar olika resultat.

Medveten kommunikation
Baserat på Jennys bok med samma titel. Här inspirerar Jenny till att välja medvetenhet kring hur du kan kommunicera med dig själv och andra för att skapa energi, kraft och en tydlighet för att undvika missförstånd och öka chanserna till att människor genuint kan möta olika situationer och människor och nå fram.

Coachande ledarskap

Vad är skillnaden mellan en chef och en ledare? Och hur kan man använda den coachande kommunikationen för att verkligen lyfta och inspirera till egna val och drivkrafter som skapar motivation och engagemang, på riktigt.

Det i sin tur skapar energirika organisationer och nya resultat.

”Jenny inspirerar och skapar motivation! Jag kan varmt rekommendera henne när ni vill få mer energi i er organisation.”

”Det är verkligen så härligt att du bjuder på dig själv så mycket ifrån ditt eget liv! Det får mig att känna mig levande och att även jag har möjlighet att utvecklas.”

”Jenny kom till oss och bjöd på sig själv och sin energi. Så härligt och lärorikt! Nu kan jag välja med omsorg på alla konkreta tips och verktyg som hon berättar om. Det ska bli superkul!”

Du kan även läsa mer om mina andra föreläsningar hos Sveriges talare
Kontakta oss så bokar vi in en tid som passar för er!

medveten-kommunikation-660x660-c-default

Min bok medveten kommunikation handlar om hur du kan kommunicera mer medvetet med dig själv och din omgivning för att må bra, vara lyhörd, tydlig och nå fram med dina budskap. Här har jag samlat mina bästa tips och verktyg för att utforska din kommunikation och ta den till nya höjder!

Läs den här!