FÖRELÄSARE OCH TALARE

 

BOKA FÖRELÄSNINGAR SOM SKAPAR KRAFT OCH ENERGI

Jenny Andersson har föreläst i över femton år för både stora och mindre sammanhang. På konferenser, Göteborgs Varvet, HR-dagarna, eventdagar för kända bolag och föreningar. Boka  Jenny för kortare eller längre föreläsningar. Vi skräddarsyr föreläsningar för dina behov om du vill. De är uppskattade och skapar energi. Du kan även boka färdiga föreläsningar med Jenny. Välj vad just ni behöver, online eller fysiskt. Jag föreläser också med Mikaela Parmlid fd golfproffs och mental tränare för konceptet Lyckans Smed. 

BOKA HÄR!

Kostnadsfri förfrågan om föreläsningar med Jenny Andersson
Talarpoolen och Sveriges Talare

2016-10-12 09.05.24

Boka eller få mer information           

Sagt om Jenny om föreläsningar och utbildningar hösten 2023. 

"Tack för underbart samarbete och jättefin föreläsning, strålande!" 

"Så kunnig, erfarenhet, ger sådan respekt. Är ödmjuk med många bra exempel"  

"Utstrålar glädje, hopp, inspirerande och erfaren!" 

"Naturlig, kunnig, många bra exempel och bjuder på sig själv"

"Kunnig, supererfaren, tydlig och lite härligt göteborgslugn :)"

"Peppig och glad, kunnig! Sprider glädje och ger insikter om att allt går"

Jenny_MCC 

Kontakta mig direkt så kan vi prata om vad ni behöver! 

NÅGRA FÄRDIGA PAKET, SE NEDAN. 

DET COACHANDE LEDARSKAPET

Denna föreläsning passar er som vill lära er mer om det coachande ledarskapet, när och hur du kan använda det och vad det faktiskt skapar för resultat? Du får lära dig grunderna om hur man kan använda den coachande kommunikationen för att  inspirera till motivation, engagemang och en coachande kultur. Föreläsningen grundar sig på Jennys långa erfarenheter som Master Certifierad Coach och Advanced Team Coach enligt ICF, samt många års utbildare och ledarutvecklare.

LYCKANS SMED – TRÄNA DITT SJÄLVLEDARSKAP

Fullspäckat med verktyg, tips och övningar för att skapa ett ännu mer värdeberäknade liv, förstå kraften av drömmar och skapa det liv du verkligen vill leva. Konkreta verktyg och senaste rönen inom lyckoforskningen i vår app. Jenny och Mikaela Parmlid, fd golfproffs och numera ägare av Wholly Broth samt coach till elitsatsande atleter föreläser tillsammans. Boka oss idag! 

mockup-of-a-pair-of-hands-holding-an-ipad-in-portrait-position-2166-el1

MEDVETEN KOMMUNIKATION
Denna föreläsning baseras på Jennys bok med samma titel. Du får verktyg för att hitta kraften i ord och olika typer av kommunikation. Du tydliggör din kommunikation med dig själva och andra och skapar insikter. Du kan inte låta bli att kommunicera. Med mer kunskap och perspektiv kring hur kommunikation och människans system fungerar skapar du helt nya möjligheter. Det är roligt med kommunikation och vi kan träna hela livet för att få nya resultat, eller hur?