FÖRELÄSARE OCH TALARE

 

Boka en föreläsning som skapar en skillnad.

Jenny Andersson har i hela sitt arbetsliv hjälpt människor och organisationer att utvecklas och att skapa lönsamhet, hållbara resultat och engagemang. I sina föreläsningar ger hon konkreta och kraftfulla verktyg för att utveckla ledarskap, närvaro och kommunikation både online eller i IRL. 

Kostnadsfri förfrågan om föreläsning i samarbete med Talarpoolen.

Boka eller få mer information. Svar samma arbetsdag. Kontakta Talarpoolen här. 

  • Professionell hjälp
  • Talargaranti vid bokning
  • Kostnadsfri rådgivning

Ring och boka mig via Talarpoolen 08-47 44 650

Jenny Andersson har i mer än 25 år arbetat med kommunikation och har sedan 2010 varit professionell föreläsare, utbildare och workshopledare. Hon har sedan dess genomfört hundratals föreläsningar för såväl stora som små grupper. Hennes föredrag handlar om mänsklig utveckling, även om att välja mindset smarta strategier för att ta sig an livet. Genom att göra medvetna val skapar vi hållbara utvecklingsprocesser och arbetsmiljöer. Hon även författare till boken ”Medveten kommunikation – Hållbar närvaro för dig själv och andra”

mockup-of-a-pair-of-hands-holding-an-ipad-in-portrait-position-2166-el1

Min bok Medveten kommunikation handlar om hur du kan kommunicera mer medvetet med dig själv och din omgivning för att må bra, vara lyhörd, tydlig och nå fram med dina budskap. Här har jag samlat mina bästa tips och verktyg för att utforska din kommunikation och ta den till nya höjder!

Läs den här!