FÖRELÄSARE OCH TALARE

 

Boka en föreläsning som skapar en skillnad.

Jenny Andersson har föreläst i över tio års tid i olika sammanhang. På konferenser, Göteborgs Varvet, HR-dagarna, eventdagar för kända bolag och mindre föreningar. Vad du än vill inspirera för publik så kan du boka Jenny för kortare eller längre föreläsningar. Du kan boka antingen via Talarpoolen alt. direkt med Jenny. Förslag på föreläsningar kan skräddarsys. Här är några olika föreläsningar du kan boka med färdiga paket. 

Boka eller få mer information. Svar samma arbetsdag.                                                                                        

Kostnadsfri förfrågan om föreläsning i samarbete med Talarpoolen. 

Maila mig direkt för bokning, info@jenny-andersson.se eller boka mig via Talarpoolen 08-47 44 650

Jenny Andersson har i mer än 25 år arbetat med kommunikation och har sedan 2010 varit professionell föreläsare, utbildare och workshopledare. Hon har sedan dess genomfört hundratals föreläsningar för såväl stora som små grupper. Hennes föredrag handlar om mänsklig utveckling, även om att välja mindset smarta strategier för att ta sig an livet. Genom att göra medvetna val skapar vi hållbara utvecklingsprocesser och arbetsmiljöer. Hon även författare till boken ”Medveten kommunikation – Hållbar närvaro för dig själv och andra”

Populära föreläsningar med Jenny Andersson
mockup-of-a-pair-of-hands-holding-an-ipad-in-portrait-position-2166-el1

Min bok Medveten kommunikation handlar om hur du kan kommunicera mer medvetet med dig själv och din omgivning för att må bra, vara lyhörd, tydlig och nå fram med dina budskap. Här har jag samlat mina bästa tips och verktyg för att utforska din kommunikation och ta den till nya höjder!

Läs den här!