PROFESSIONELL COACHING

 

Nå din fulla potential och nya resultat.

I tuffa tider har coaching blivit en naturlig del av chefer och medarbetares möjlighet att stå stadigt då det blåser. Coaching är en inspirerande och kreativ process som i samverkan mellan coach och klient hjälper människor att nå sin fulla potential, både personligt och professionellt. Du får en personlig process för att reflektera över dina beteenden och ditt mindset samt hur det påverkar dina resultat. Jag har coachat i 15 års tid varje dag och mött de flesta av situationer. Men alla situationer är unika. Vi anpassar självklart processen av coaching för just dig eller ditt team för att ni ska få ut det ni behöver och nå de resultat ni vill nå. 

Beställ coaching här!  

"Tack för all hjälp den här våren, det har varit helt ovärderligt! Jag kollade igenom mina anteckningar idag från våra samtal och det har hänt en hel del positivt även om mycket har varit jobbigt. Flera av punkterna i självskattningen har blivit bättre och jag glömde nog berätta att jag har slutat med sömntabletterna och sover mycket bättre." - Chef VGR

Du kan känna dig helt trygg hos oss. Vi har flera tusentals timmar med erfarenhet av att coacha chefer, ledare, team, egna företagare och organisationer till nya resultat.  Med gedigen erfarenhet av att coacha ledare, medarbetare och grupper. arbetar vi enligt världens största branschförbund. International Coach Federation (ICF), med etiska riktlinjer och kärnkompetenser.

MCC.jpeg 

”Jag kan verkligen rekommendera Jenny, hon är engagerad, lyhörd och proffsig. Man känner sig verkligen sedd och hörd. Mina varmaste rekommendationer.” – Niklas Berggren, Digitaliserade konsulttjänster

När passar coaching?
Här är några vanliga orsaker och scenarion för varför människor anlitar mig. .

Teamcoaching
- Vi vill skapa ett effektivt team.
- Vi vill bli mer kraftfulla för att fatta beslut. 
- Vi vill bli en mer sammansvetsad ledningsgrupp. 
- Vi vill ha en tydligare gemensam vision.

Personlig coaching
- Jag vill skapa mer balans i mitt liv och må bra.
- Jag vill skapa tydlighet i vad jag vill göra i framtiden. 
- Jag vill bli mer motiverad för att få saker gjort. 
- Jag vill utvecklas och skapa mer energi i mitt liv. 
- Jag vill kunna utveckla mig själv för att bli den ledare jag vill vara. 
- Jag vill stärka min självkänsla och mitt självförtroende. 
- Jag vill utveckla min karriär och byta jobb. 
- Jag vill driva mitt bolag mer effektivt och nå mina mål.  
- Jag vill släppa taget och komma vidare. 


Läs mer om vad professionell coaching är hittar du här och vad det driver för utveckling:

Jenny Andersson är en av 22 personer i Sverige som är Master Certified Coach enligt ICF. Det får man då man coachat över 2500 timmar och har minst 200 timmars träningsspecifik träning, erfarenheter samt demonstrerar högsta graden av leverans i samtalen enligt ICF´s kärnkompetenser. Läs mer om kriterierna här ifall du vill. 

Kontakta mig så träffas vi förutsättningslöst för ett 20 min samtal för att se hur vi matchar dina behov. Tel. 0763-41 04 39 eller info@jenny-andersson.se.

Varför coaching? - Mål, motivation och fokus. 

Professionell coaching skapar kraftfulla och hållbara ledare, medarbetare och organisationer. All utveckling börjar med varje individ som tydliggör vad de vill och hur de ska nå dit. Vi brinner för att ge människor insikter och strategier för att öka medvetenheten om att leda sig själva och nå resultat. 
riccardo-annandale-7e2pe9wjL9M-unsplash
you-x-ventures-6awfTPLGaCE-unsplash

Agila processer med fokus på action och lärande

Då du bokar din tid med oss tittar vi på ditt nuläge, vart du vill och hur du tar dig dit. Sedan sätter vi upp en process med ett tempo som passar för dig och det du vill utveckla.