PROFESSIONELL COACHING

 

Nå din fulla potential och nya resultat.

I tuffa tider har coaching blivit en naturlig del av chefer och medarbetares möjlighet att stå stadigt då det blåser. Coaching är en inspirerande och kreativ process som i samverkan mellan coach och klient hjälper människor att nå sin fulla potential, både personligt och professionellt. Du får en personlig process för att reflektera över dina beteenden och ditt mindset samt hur det påverkar dina resultat. 

Tillsammans utforskar vi mål, drivkrafter och personliga strategier och du skapar motivation, energi och löpande insikter om dig själv. Därmed blir du bättre på att fatta beslut och får stunder då du stannar upp och kan lyfta blicken och navigera. Vi coachar online via Zoom, Teams och telefon samt i personliga möten. Digitala coachningsverktyg tillhandahåller ett flexibelt och innovativt sätt för organisationer och deras chefer att stödja sin personal- och affärsutveckling, förbättra medarbetarnas välbefinnande, driva prestationsresultat, dra till sig och behålla talang och reducera ineffektivitet. 

"Tack för all hjälp den här våren, det har varit helt ovärderligt! Jag kollade igenom mina anteckningar idag från våra samtal och det har hänt en hel del positivt även om mycket har varit jobbigt. Flera av punkterna i självskattningen har blivit bättre och jag glömde nog berätta att jag har slutat med sömntabletterna och sover mycket bättre." - Chef VGR

Du kan känna dig helt trygg hos oss. Vi har flera tusentals timmar med erfarenhet av att coacha chefer, ledare, team, egna företagare och organisationer till nya resultat.  Med gedigen erfarenhet av att coacha ledare, medarbetare och grupper. arbetar vi enligt världens största branschförbund. International Coach Federation (ICF), med etiska riktlinjer och kärnkompetenser.

MCC.jpeg

Förbättrad moral bland medarbetarna. När coachning inkluderas i ledarskapsutvecklingsprogram får chefer ofta större möjligheter att ta itu med problem och deras kommunikation med sina medarbetare förbättras. Detta förbättrar medarbetarnas upplevelser och ökar därför moralen. Förbättrad moral och motivation hos medarbetarna förbättrar affärsresultaten och -kulturen och har även en positiv inverkan på varumärket och företagets rykte. Beslutsfattare kan dela effekterna med aktieägarna för att öka intresset och attrahera ytterligare investeringar.

Beställ coaching här!  

”Jag kan verkligen rekommendera Jenny, hon är engagerad, lyhörd och proffsig. Man känner sig verkligen sedd och hörd. Mina varmaste rekommendationer.” – Niklas Berggren, Digitaliserade konsulttjänster

Läs mer om vad professionell coaching är hittar du här:

Jenny Andersson är en av 22 personer i Sverige som är Master Certified Coach enligt ICF. Det får man då man coachat över 2500 timmar och har minst 200 timmars träningsspecifik träning, erfarenheter samt demonstrerar högsta graden av leverans i samtalen enligt ICF´s kärnkompetenser. Läs mer om kriterierna här ifall du vill. 

Kontakta mig så träffas vi förutsättningslöst för ett 20 min samtal för att se hur vi matchar dina behov. Tel. 0763-41 04 39 eller info@jenny-andersson.se.

Varför coaching? - Mål, motivation och fokus. 

Professionell coaching skapar kraftfulla och hållbara ledare, medarbetare och organisationer. All utveckling börjar med varje individ som tydliggör vad de vill och hur de ska nå dit. Vi brinner för att ge människor insikter och strategier för att öka medvetenheten om att leda sig själva och nå resultat. 
riccardo-annandale-7e2pe9wjL9M-unsplash
you-x-ventures-6awfTPLGaCE-unsplash

Agila processer med fokus på action och lärande

Då du bokar din tid med oss tittar vi på ditt nuläge, vart du vill och hur du tar dig dit. Sedan sätter vi upp en process med ett tempo som passar för dig och det du vill utveckla.