Jenny Andersson & Co samarbetar med olika företag i samleveranser då det är just endel av affärsidén att vara en samarbetspartners i de fall då vi tillsammans kan leverera ännu mer värde till olika kunder. & Co står ju för just det, att samverka, viket är den nya tidens melodi för ett hållbart arbetsliv och ett ökat värde för kunden. 

Utbildare och mentorcoach
Jag arbetar som utbildare och mentorcoach och är med och utvecklar utbildningar i samverkan med Gothia Akademi sedan 2013. Vi utbildar coacher enligt ICF samt Cert. förändringsledare och är en av de mest välrenommerade utbildningsföretagen för coaching i hela norden. Läs mer här!

GA Logga

Lyckans Smed på Sankt Jörgen Park.
Samverkan för leverans av föreläsningar och självledarskapsprogrammet Lyckans Smed. Lyckans Smed kommer snart att börja säljas på Sankt Jörgen Parks hemsida. 
Läs mer här!

logo-round-2020

Ett strategiskt nätverk i Kungsbacka.
Vi samarbetar med nätverket Booster Friends och levererar kompetenshöjande insatser för medlemmarna. Ett dynamiskt nätverk att växa i. Bli medlem du också. Läs mer här

Ledare i tiden - ett helt nytt ledarskapsprogram.
Vi tar upp de mest aktuella delarna för den nya tidens ledare, samt får träffa nya inspirerande människor!  Ledare i tiden startar den 20 januari på Säröhus, i samarbete med Ylva M Andersson och Mona Spjuth

Utbildningsdagar våren 2022.
Fredagar 20/1, 10/2,10/3, 7/4 och den 5/5

Välkommen på torsdagar 07.30-09.00
8 december, 12 januari, 23 februari, 23 mars, 20 april, 25 maj, Anmälan: Breakfast@boosterfriends.com 

Medlemsevent Tisdagar 08.30-11.30
8 november, 7 februari, 4 april

Ladda ner vår ledarskapsbroschyr här!
BoosterGroup_logo_2016_friends-pjvw84iply0fcbw3rvly2jiptbpjx2c54dxf62rd54

Konsult och kontaktperson Västra Götalandsregionen

Jag arbetar sedan hösten 2022 som kontakt för KC Group i Västra Götalandsregionen samt konsult i leverans för KC Group sedan många år. Kontakta mig ifall du önskar leveranser av chefsstöd eller utveckling på följande ställen, eller är allmänt nyfiken på att veta mer. Upphandlade ramavtal finns för bl a:

  • Göteborgs Stad, Ledarskapsutveckling
  • VGR, ledarskapsutveckling
  • Återhämtningsdagar hösten 2022 för Lindesbergs Kommun och Lekebergs Kommun
  • Kriminalvården
  • Polisen, ledarskapsutveckling Västra Götalands Regionen
  • Arbetsförmedlingen, ledarskapsutveckling Sverige.'
KC Group