Jenny Andersson & Co samarbetar med olika företag i samleveranser då det ju är endel av affärsidén. Som namnet visar. & Co står för just det. Viljan och tilliten till att samverka, viket är den nya tidens melodi för ett hållbart arbetsliv och värdeskapande erbjudanden för att möta kundernas behov. För det är för våra kunder vi vill göra en skillnad. Ända sedan starten 2010 har fokus varit på hållbarhet, social hållbarhet för individer, team och ledare. Vi tränar även på resiliens med tillit som grund. Det ger oss möjlighet att stå stadigt. 

WELLNESS - SJÄLVLEDARSKAP, MINITRETREAT, SPA & YOGA
Samverkan för leverans av föreläsningar och självledarskapsprogrammet Lyckans Smed. Lyckans Smed sälj i samverken med Sankt Jörgen Park. www.sanktjorgenpark.se/lyckanssmed 

logo-round-2020

UTBILDARE, MENTORCOACH OCH EXAMINATOR
Jenny samarbetar med Gothia Akademi som utbildare och mentorcoach sedan 2013. En av Sveriges mest välrenommerade utbildningsföretagen för coaching i hela norden. Läs mer här!

GA Logga

SENIORKONSULT & LEDARUTVECKLARE GÖTEBORGS STAD 

Leverans och konsult hos KC Group sedan många år. Kontakta mig ifall du önskar leveranser av chefsstöd eller utveckling inom upphandlade ramavtal: 

  • Göteborgs Stad, Ledarskapsutveckling
  • VGR, ledarskapsutveckling
  • Återhämtningsdagar hösten 2022 för Lindesbergs Kommun och Lekebergs Kommun
  • Kriminalvården
  • Polisen, ledarskapsutveckling Västra Götalands Regionen
  • Arbetsförmedlingen, ledarskapsutveckling Sverige
KC Group