ONLINETRÄNING

SJÄLVLEDARSKAPSTRÄNING

HÅLLBART LEDARSKAP AV DIG SJÄLV 

Det kostade Sverige 66 miljoner i sjukskrivningar 2021. Det vill vi ändra på. Därför erbjuder vi online träning som passar för människor var ni än befinner er. Det stärker er medvetenhet av kropp, strategier och tanke för att leda dig själv i en turbulent värld. Allt hänger ihop. Vi hjälper dig att lyckas. Många som känner sig stressade, oroliga, sover dåligt och vill utveckla sitt fokus för att hantera den tuffa tillvaron vi alla lever i har redan fått hjälp av oss. 

Träning i självledarskap och närvaroträning skapar nya resultat. Nu kan du träna med vår Lyckans Smed app i din vardag, var du än är. Du får din egen coach på fickan som stöd för ett hållbart liv. 

NYHET! NU KAN TRÄNA MED VÅR LYCKANS SMED APP
MED ÖVNINGAR OCH COACHING 
VAR DU ÄN ÄR. 

Ladda ner den och börja träna redan idag. Det är gratis att ladda ner och anmäla dig och vi bjuder på en gratis mindfulness kurs, coaching övningar och mindfulness träning gratis i appen.

För bronspaketet betalar du endast 129 kr/månaden och kan träna själv. 
Vill du även ha coaching online kan du prenumerera på vårt silver program 399 kr med gruppcoaching eller gulprogram för 899 kr/månaden. Då får du även en personlig coach med coaching en gång i månaden och ett guld community. Läs mer på www.lyckanssmed.se


Lyckans Smed app med telefon i hand

Unknown-1

TRÄNA DITT SJÄLVLEDARSKAP - LED DIG SJÄLV
Passar perfekt för dig som egen företagare, student, pensionär, konsult, egen företagare eller arbetssökande. Eller för dina medarbetare där du kan göra en special process för just ditt företag med en egen grupp. När du gnistrar och glimrar finner du en känsla av äventyrlighet i livet. Den känslan kommer inifrån dig själv och skapas av tankens kraft.

Kontakta oss så berättar vi mer. 

Screenshot 2021-11-20 at 22.27.21

Lyckans Smed app
Santa Fe Chic - 1

SKRÄDDARSYDD TRÄNING FÖR OLIKA FÖRETAG

Du stärker människorna i organisationen samt er psykologiska trygghet genom att träna tillsammans. Ni kan sitta var ni än är och onlineprogram kan även kombineras med live möten, workshops eller online föreläsningar eller webinars. Vi skräddarsy processen med blended learning för just er och era behov. Det kan handla om att träna på bl a. 

  • Feedback
  • Kultur och värdegrunder
  • Stresshantering
  • Kommunikation
  • Sätta mål och nå dem

Kontakta oss så berättar vi även mer om hur vi skräddarsyr insatser för företag. Kunder som redan har genomfört program med oss är bl a. Avenyföreningen, Medborgarskolan, Semrén och Månsson, Nexer Group samt Lindex. 

Så här säger några av deltagare ifrån våra Mindfulness kurser.

”Mindfulness är ett stöd i att förstå vikten och med hjälp av övningarna hitta balansen i vardagen och fokusera på det som för mig är viktigt att hantera just nu.”

”Ett lugn av ett nytt slag infinner sig i kroppen både under, efter och lång tid efter att jag genomfört meditation. Andningsankaret och även kroppsscanningen, som kan genomföras när och var man än befinner sig, ger både trygghet och ett helt nytt lugn i kroppen”.

”Superbra kurs. Bra redskap som motverkar stress, både psykiskt och fysiskt. Alla borde få gå denna.”

”Påminna mig själv om att vara mer här och nu. Njuta av nuet lite mer. Att jag själv har val, att välja vad jag gör med det jag känner. Släppa sådant jag inte kan påverka. Har fått lite redskap med mig som kanske kan vara bra att ha i framtiden, eller som jag kan plocka upp nu när det känns som att jag vill