ONLINETRÄNING

CORPORATE MINDFULNESS 

Många känner sig stressade, oroliga, sover dåligt och vill utveckla sitt fokus för att hantera den tuffa tillvaron vi alla lever i. Då är mindfulnessträning ett väl vetenskapligt underbyggt sätt att hjälpa människor. Du stärker din förmåga att ta hand om dig själva och att hantera livets utmaningar.

Läs om forskning om mindfulnessträningens effekter här!

Vi håller i både längre och kortare insatser och program. Tillsammans anpassar vi utbildningen till ert tempo och målsättningar.

Jenny Andersson är utbildad mindfulnessinstruktör sedan 2008 och har utbildat hundratals människor. Du kan även beställa vår onlinekurs i Mindfulness helt utan lärarledd handledning. 

Mindfulness online
you-x-ventures-vbxyFxlgpjM-unsplash

TRÄNA DITT SJÄLVLEDARSKAP - LED DIG SJÄLV
Det kostade Sverige 66 miljoner i sjukskrivningar 2021. Vi tränar på medvetenhet av hela dig. Tanke, kropp och själ hänger ihop. Hitta dina mål och drivkrafter så hjälper vi dig att nå dit du önskar.

Passar perfekt för dig som egen företagare, student, pensionär, konsult, egen företagare eller arbetssökande. Eller för dina medarbetare där du kan göra en special process för just ditt företag.

När du gnistrar och glimrar finner du en känsla av äventyrlighet i livet. Den känslan kommer inifrån dig själv och skapas av tankens kraft. Ladda ner vår folder eller köp onlineprogrammen nedan. 

LyckansSmed_folder.pdf

Läs mer och anmäl dig här!

Screenshot 2021-11-20 at 22.27.21

Screenshot 2022-05-21 at 17.26.40
Santa Fe Chic - 1

SKRÄDDARSYDD TRÄNING FÖR ERT FÖRETAG

Vi har olika väl beprövade koncept som du kan träna dina ledare eller medarbetare med. Du stärker människorna i organisationen samt er psykologiska trygghet genom att träna tillsammans. Du kan även träna era värdeord och stärka er kultur som tränas i handling. Ni kan sitta var ni än är och onlineprogram kan även kombineras med live möten, workshops eller online föreläsningar eller webinars.
Vi skräddarsy processen med blended learning för just er. 

Kontakta oss så berättar vi även mer om hur vi skräddarsyr insatser för företag. Kunder som redan har genomfört program med oss är bl a. Avenyföreningen, Medborgarskolan, Semrén och Månsson, Nexer Group samt Lindex. 

Så här säger några av deltagare ifrån våra Mindfulness kurser.

”Mindfulness är ett stöd i att förstå vikten och med hjälp av övningarna hitta balansen i vardagen och fokusera på det som för mig är viktigt att hantera just nu.”

”Ett lugn av ett nytt slag infinner sig i kroppen både under, efter och lång tid efter att jag genomfört meditation. Andningsankaret och även kroppsscanningen, som kan genomföras när och var man än befinner sig, ger både trygghet och ett helt nytt lugn i kroppen”.

”Superbra kurs. Bra redskap som motverkar stress, både psykiskt och fysiskt. Alla borde få gå denna.”

”Påminna mig själv om att vara mer här och nu. Njuta av nuet lite mer. Att jag själv har val, att välja vad jag gör med det jag känner. Släppa sådant jag inte kan påverka. Har fått lite redskap med mig som kanske kan vara bra att ha i framtiden, eller som jag kan plocka upp nu när det känns som att jag vill